I UMETNOSTI JE POTREBAN SEO


Video, slike, podkast i društvene mreže su moćni alat koji mogu pomoći umetnicima da imaju efikasniji online nastup.

Video

Video je jedan od najpopularnijih i najangažirajućih oblika sadržaja na internetu. Umetnici mogu koristiti video da pokažu svoje radove u akaciji, da dele svoje procese stvaranja ili da pričaju svoje priče. Video je takođe odličan način za interakciju sa fanom i uspostavljanje ličnih veza.

Evo nekoliko ideja za video sadržaj koji umetnici mogu da kreiraju:

Slike

Slike su još jedan važan deo online prezentacije umetnika. Umetnici mogu koristiti slike da pokažu svoje radove, da dele svoje procese stvaranja ili da promoviraju svoje izložbe i predstave. Slike su takođe odličan način za privlačenje pažnje i izazivanje emocija potencijalnih kupaca i fanova.

Evo nekoliko ideja za slikoviti sadržaj koji umetnici mogu da kreiraju:

Podkast

Podkast je audio sadržaj koji se može slušati na internetu ili na mobilnim uređajima. Podkast je odličan način za umetnike da dele svoje priče, da daju intervjue ili da daju savjete drugim umetnicima. Podkast je takođe odličan način za povećanje vidljivosti i uspostavljanje ličnih veza sa fanom.

Evo nekoliko ideja za podkaste koje umetnici mogu da kreiraju:

Društvene mreže

Društvene mreže su odličan način za umetnike da promoviraju svoje radove, da se povezuju sa potencijalnim kupcima i fanovima i da uspostavljaju lične veza sa njima. Umetnici mogu koristiti društvene mreže da dele svoj sadržaj, da odgovaraju na komentare i pitanja fanova i da promoviraju svoje izložbe i predstave.

Evo nekoliko ideja za korišćenje društvenih mreža koje umetnici mogu da koriste:

Kada koriste video, slike, podkast i društvene mreže, umetnici treba da imaju u vidu sledeće: